Åbningsreception i StartupZoo

Åbningsreception i StartupZoo

Steen Olsen holder åbningstale

Så kom dagen for åbningsreception i StartupZoo – det nye kontorfællesskab på strøget i Aarhus – Ryesgade 7B – lige mellem butikkerne Levi´s og Femilet.

15 iværksættere har allerede lagt beslag på en kontorplads – heriblandt mig selv – og i dag kunne vi flytte ind.  En længe ventet dag.

Bag StartupZoo står Steen Olsen og Thomas Hansen, som med de nye kontorlokaler har udvidet deres forretning, da de allerede ejer et kontorfællesskab i Silkeborg >> StartupZoo Silkeborg.

At det er samme koncept i en ny by, giver os som iværksættere bedre muligheder for at få kunder i andre byer og holde møder i et rigtigt mødelokale – og ikke på en café i byen.

Netværksskabende iværksættere

De sidste fire uger har jeg været i praktik hos KundeKarma, som har kontor i OfficeLab – et kontorfællesskab beliggende i Lystrup. Her har jeg virkelig fundet frem til, at iværksættere er af en helt anden støbning end arbejdstagere, som jeg ellers omgiver mig med, men bestemt også værdsætter!

  • Iværksættere viser meget mere interesse for hinanden og deres respektive virksomheder
  • Iværksættere deler meget mere viden
  • Iværksættere hjælper hinanden på tværs af deres virksomheder
  • Iværksættere er langt mere motiverede for at arbejde
  • Iværksættere har en større ansvarsfølelse
  • Iværksættere er mere energiske og positivt indstillede
  • Iværksættere tænker “os” – ikke “mig, mig, mig”

Med andre ord så kan jeg allerede se en forskel – iværksættere har bare en anden mentalitet end arbejdstagere. Der er meget mere motivation og interesse. Og her virker det allerede til, at de personer, der nu får kontor i StartupZoo, også har den mentalitet. Det er så super fedt at være en del af det iværksætternetværk.

Dagen i dag startede med morgenbrød kl. 09.00, så vi kunne hilse på hinanden. Indtil videre har de fleste af os kun set hinandens profilbilleder på diverse sociale medier, så det var bestemt interessant at møde de andre og høre om deres nuværende eller kommende virksomheder.

Og allerede her til morgen blev der skabt relationer – folk med fælles eller helt fjerne interesser som kunne give sparring på idéer. Fedt er det at diskutere, inspirere og få feedback på min kommende virksomhed.

Kl. 15.00 til 17.00 var der åbningsreception i StartupZoo, så pludselig var huset proppet med folk med interesse for vores virksomheder – rigtig fedt! Med champagne og kransekage holdt en rørt Steen åbningstale (tjek billedet øverst). Det er lækkert med opbakning fra så mange mennesker. Herefter var der fri networking.

Næste skridt er at bruge kontoret så meget som muligt. Kommunikant fik en ny kunde via mit fantastiske netværk! TAK!

Og tusinde tak til Lars for at kigge forbi – skønt at få opbakning fra netværket!