Om Supplikant

Supplikant, [supli´kan’ d]
En person der formelt og ofte skriftligt udtrykker et ønske om at opnå noget bestemt.

Den Danske Ordbog

Supplikant er en blog, der handler om at være iværksætter. Det er personlige blogindlæg, der fortæller om mine oplevelser og læring om at være iværksætter og samtidig træne. To ting, der fylder rigtig meget i min hverdag. Mit fokus er dermed at kunne videregive inspiration og viden til andre, der har samme ønsker om at blive iværksætter og til at træne.

Fra starten af bloggens levetid har jeg ikke et CVR-nr., så du kommer med rundt til de forskellige instanser, hvor jeg søger hjælp og læring.

Supplikant er bloggen, hvor jeg fortæller om at være iværksætter. Kommunikant er den virksomhed, jeg vil opbygge inden for online kommunikation og marketing. De arbejdsopgaver, jeg brænder for at leve af, er rådgivning om LinkedIn både til privatpersoner, men især til virksomheder der ønsker at arbejde strategisk med LinkedIn og Content Marketing og åbne deres virksomhed op over for deres kunder.

Udover LinkedIn er jeg en stor tilhænger af at skrive tekster – søgemaskineoptimerede tekster vel at mærke. Virksomheder skal præsentere sig på deres bedste måde over for deres interessenter. Kommunikationen fra virksomheder er dermed en stor del af deres branding, og deres tekster bør derfor afspejle deres professionalisme inden for deres felt. Er der brug for korrektur af tekst, så gør jeg også i det.

Jeg er generalist og tager et holistisk perspektiv over for virksomheden – alt kommunikerer og alt skal orkestreres, så alle dele af virksomheden spiller den samme melodi. Virksomhedens kortsigtede image og langsigtede omdømme skal der tages vare på.

Online annoncering er også et område jeg arbejder lidt med. Det er annoncering via Google AdWords, LinkedIn Ads eller Facebook Ads. Hvorfor jeg synes online annoncering er interessant er på grund af, at jeg hurtigt kan se de resultater, der bliver skabt. Dertil er der en kommunikativ vinkel på annonceringen i form af at udarbejde søgeordsanalyser og udvælge de ord og sammensætningen af ord til ultrakortfattede sætninger, der får søgeren til at klikke på annoncen – fordi det lige netop er det, som søgeren leder efter. Din virksomhed!

Kommunikant startede med CVR i marts 2014, og fra marts 2016 har jeg også startet webshoppen Sekant – Go Create, hvor jeg sælger dansk design, der primært er lavet af iværksættere. 1. april 2019 startede jeg affiliatesiden KlassiskDansk.dk med dansk interiør og brugskunst.

Mette Krabbe Møller - KommunikantHvem jeg er?

Jeg hedder Mette Krabbe Møller, er 36 år, opvokset i Vandel tæt ved Billund (og har som alle andre unge i området arbejdet i LEGOLAND (jeg er praktisk talt opvokset i LEGOLAND med glade folk og kreativitet)), og nu bor jeg i Aarhus, hvor jeg har boet on/off siden 2004. Min uddannelsesmæssige baggrund er en erhvervssproglig bachelor i spansk og kommunikation med et enkelt semester i Sevilla og en cand.ling.merc i virksomhedskommunikation (anno 2011) fra Aarhus School of Business.

Min passion: Viden – jeg må have mere viden om, hvad der sker inden for online medier. Det er gennem de online medier, jeg finder inspiration. Det er ofte også her, jeg udvider mit netværk inden for online medier. Det bedste er dog at møde folk personligt over en kop kaffe – det giver pludselig en helt anden dimension til det at netværke. Vidensdeling er in, og de digitale medier er fantastiske til at facilitere kanalen.

Og en “sund sjæl i et sundt legeme” – så jeg elsker at dyrke sport. I juni 2013 løb jeg mit første halvmaraton – Aarhus City Halvmarathon. Målet var at komme igennem, og det gjorde jeg. Siden er det også blevet til Aarhus City Halvmarathon i 2015, 2016, 2017 og 2018.

Har du spørgsmål til Supplikant eller Kommunikant, er du velkommen til sende mig en mail – hvis jeg ikke kender svaret, er der sikkert én i mit netværk, der gør, så spørg endelig.

Venlig hilsen

Mette Krabbe Møller