Vi har fået en sponsor!

Vi har fået en sponsor!Den første kontakt, jeg fik med Steen og Thomas fra StartupZoo, var i oktober 2013 via en gruppe på Facebook – “Iværksætter Netværk“. Her fortalte de om det kommende kontorfællesskab i Aarhus. De fortalte også om muligheden for, at virksomheder kan sponsorere en iværksætter ved StartupZoo ved at betale en del af iværksætterens leje af kontoret.

Altså at en virksomhed kunne sponsorere et beløb til at dække nogle af udgifterne til kontorpladsen. Selvfølgelig kender jeg til flere virksomheder, men ikke hvor jeg tænkte, at de da ville sponsorere et beløb på 5.000 kr., til at jeg ville være iværksætter og kunne få nedsat min leje af kontoret i StartupZoo i 12 måneder.

Om ikke andet så synes jeg bestemt, at det er en rigtig smuk tanke – det kunne måske være relevant for investorer at tænke i de tanker eller som en del af en startpakke som en iværksætterhjælp. Tidligere har jeg selv arbejdet på sidelinjen med et iværksætterprojekt for jobsøgende, hvor det betød rigtig meget for en del af de ledige at have et sted, de skulle mødes hver dag i stedet for at sidde hjemme. Det kommer jeg netop også uden om ved at være en del af kontorfællesskabet – en rigtig kontorplads i byen og ikke stuebordet derhjemme. Samtidig er kontorfællesskabet et sted, hvor der er andre i lignende situation – nyopstartet med egen idé – der også rigtig gerne vil have “kolleger”, man kan sparre med.

Hjælpen kommer ofte, når man mindst venter det. For nogle uger siden tikkede en mail ind med en rigtig god nyhed fra Steen og Thomas fra StartupZoo. Deres egen revisor – Revisorerne Hostruphus – havde nemlig henvendt sig til dem for at tilbyde at sponsorere et beløb til reducering af leje for kontorpladsen for de to første iværksættere i StartupZoo Aarhus. De to første iværksættere i StartupZoo Aarhus var Ditte Ernst fra Words Alive og jeg selv, og det er vi bestemt meget taknemmelige for!

Begrundelsen fra Steen og Thomas var:

“Det har vi, fordi I begge har tilmeldt jer tidligt (som de to første nyetablerede), og fordi I begge er under opstart – kriterier som vores revisor stillede i forbindelse med sit sponsorat. Og så glæder det os naturligvis, at I begge giver udtryk for at synes godt om StartupZoo, og at vi oplever jer begge som super gode “ambassadør” – ikke at rabatten forpligter jer til at være ambassadør, men da vi oplever, at I i høj grad lever op til den “ideelle StartupZoo-profil” – I giver mere, end I tager, og det er fantastisk og kommer altid tilbage før eller siden…”

Helt fantastisk og TUSINDE TAK til Revisorerne Hostruphus i Silkeborg for sponsoratet og til Steen og Thomas for at give os de pæne ord med på iværksætterfarten! Det giver som kommende iværksætter en del mere luft i budgettet – og ikke mindst mere gåpåmod over for at skulle være iværksætter!

Skulle der være flere virksomheder, der kunne tænke sig at hjælpe nogen af de andre iværksættere her i StartupZoo, så hiv endelig fat i mig – jeg formidler gerne kontakt til de andre iværksættere her i huset.